Ingen tvekan om vilken favoriten är

Jag jobbar på ett företag som förvaltar och hyr ut lediga lokaler i Lund. Jag har jobbat här i sex år och jag trivs som handen i handsken. Jag har världens bästa kollegor och min chef jobbar alltid för att vi ska trivas så bra som möjligt här.

Världens bästa chef?

Min chef tar alltid med oss på olika konferenser, aktiviteter och ibland tar han med oss ut för att äta. Han anstränger sig verkligen för att alla på kontoret ska må bra, och här om månaden så slog han till igen. Den här gången var det en personalfest för att fira ett stort kontrakt som vi precis hade kammat hem.

Chefen hade satsat rejält på denna personalfesten och han hade hyrt in sin favorit cateringfirma från Lund, så vi bjöds på en underbar buffé. Det är samma catering som vi har haft på de senaste tre personalfesterna, men det är ingen som någonsin kommer att trötta på denna fantastiska maten. Det är till och med så att vi ibland beställer mat ifrån denna firman i Lund på fredagar när vi alla vill ha en lite finare lunch tillsammans.

Som ni säkert förstår så är vi alla på kontoret stora fan av catering i Lund, och jag tycker faktiskt att ni också ska prova på deras fantastiska mat. Om ni går in på cateringlund.com så kan ni få hjälp med mat till ert kalas, fest, bröllop, dop eller kanske till er personalfest. De är väldigt professionella och hjälper er att sätta ihop en meny som passar just er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *