Dörrskylt till ytterdörren

Välj hur din dörrskylt ska se ut

vit metallskylt med svart textTycker du att din ytterdörr eller badrumsdörr ser lite tråkig ut och har nu bestämt dig för att skaffa en dörrskylt med gravyr, men har lite svårt att bestämma dig för hur den ska se ut? Detta är ett problem som många har när det gäller att välja rätt dörrskylt för rätt dörr. Självklart kan en dörrskylt se ut på alla möjliga sätt, det beror helt och hållet på smaken hos personen som skaffar dörrskylten och det viktigaste är ju trots allt att man själv är nöjd.

Vi vill försöka hjälpa dig att hitta en dörrskylt som passar just dig oavsett om du vill ha en stor skylt i aluminium med stora och tydliga bokstäver, eller en lite mindre och mer elegant med en vacker och nätt kursiv gravyr. Alla dessa val har gjort så att det kan bli svårt att hitta rätt, men även att det finns så många olika och unika dörrskyltar runt om i Sverige.

Det första du ska tänka på är vilket material du vill ha. Det finns vackra dörrskyltar i alla möjliga material, men det absolut vanligaste och mest eleganta är en dörrskylt i mässing. Det finns även i aluminium, rostfritt stål, plast och några andra varianter. När du väljer vilket material kan du även fundera över om du vill ha en blank yta eller en lite hårdare borstad finish på dörrskylten. När du väl bestämt dig för rätt material på din dörrskylt är det dags att tänka på formen, vill du ha en traditionell rektangulär skylt, ska kanterna vara raka eller kapade, eller vill du kanske ha en oval dörrskylt eller helt enkelt någon annan spännande och unik form. Nästa val som ska göras är att bestämma sig för hur texten ska se ut och vad det ska stå på din dörrskylt. Du kan välja precis hur du vill utforma texten och vad som ska stå på, men även om du vill gravera in ett vackert mönster.

I slutändan är det som du märker bara du som kan bestämma hur du vill att din dörrskylt ska se ut och det viktigaste är att du själv blir nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *