Graverade produkter

Att gravyr används inom en rad olika områden och inte minst är populärt som dekoration på olika typer av produkter råder det inget tvivel om. Men vilka produkter är i själva verket vanligast att gravera och vad finns det mest av på marknaden idag? I den här artikeln reder vi ut sådant du kan tänkas fundera över kring graverade produkter.

Graverade presenter

Presentartiklar med gravyr passar utmärkt att ge bort vid de allra festligaste tillfällena. Gravyr är ett enkelt och populärt sätt att ge sina gåvor och presenter en personlig prägel. Genom att till exempel gravera in barnets namn och födelsedag på din doppresent eller studentens namn och examensår på din studentpresent, skapar du personliga och exklusiva gåvor som alltid tas emot med stor entusiasm och uppskattning.

Graverade skyltar

Förutom presentartiklar finns en rad andra produkter som med fördel kan förses med gravyr. Skyltar är ett exempel.  Nummerskyltar, namnskyltar, toalettskyltar och dörrskyltar är bara ett axplock av alla olika typer av gravyrskyltar som var och en fyller sin egen funktion. Ofta används skylten för att peka ut en särskild lokal, ett visst husnummer eller varför inte efternamnet på familjen som bor i ett visst hem. Gravyrskylten används även ofta som maskinskyltar på olika företag eller som andra former av informationsskyltar, exempelvis sådana som anger att något är privat eller att en viss dörr leder in till toaletten.

Graverade namnsmycken

Att bära personliga smycken är en ständigt växande trend. Särskilt populärt är det att ge bort smycken som unika gåvor. Valet att gravera in just sitt namn behöver dock inte vara självklart. Det kan kännas minst lika personligt att till exempel gravera sitt smycke med sina initialer, sitt efternamn eller varför inte sitt barns, sin partners eller sin bästis namn. Självklart passar även presentartiklar i form av namnsmycken perfekt vid andra högtider såsom mors eller fars dag, födelsedagar eller som julklapp.

Graverade priser

Avslutningsvis är priset en produkt som i princip alltid förses med gravyr. Medaljer, statyetter och pokaler är exempel på priser där till exempel tävlingens logotyp och stundtals även tävlingsgrenen och mottagarens placering i tävlingen brukar ingraveras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *