Hyr lediga lokaler i Nacka

Som företagare i Stockholm måste man vara beredd på att flytta och detta med ganska kort varsel. Hyr du en lokal inne i Stockholm – alltså innanför tullarna – så sker detta under en ganska begränsad tid och detta gör att man hela tiden måste hålla ögonen öppna efter andra lediga lokaler som man kan flytta till den dag arrendet löper ut. Det här är naturligtvis en stressande situation – har man ett företag så vill man ju i lugn och ro kunna etablera sig och utvecklas i den takt man själv vill. Att ha en slags deadline hängande över sig i form av ett utlöpande kontrakt är ingen trygg situation för en företagare. Finns det då några alternativ som ger en större trygghet och finns det någon möjlighet att hitta lediga lokaler någon annanstans i området kring Stockholm?

Ja, det fina med det här är faktiskt att allt fler företag i just Stockholm väljer att leta lediga lokaler utanför tullarna och det som talar för det är just de längre kontrakten samt även de betydligt billigare hyrorna – söker man efter lediga lokaler i exempelvis Nacka så kommer man att se en väldigt stor skillnad på hur priset ser ut där. Många rynkar kanske här på näsan och undrar varför ett företag ska förlägga sin verksamhet till lediga lokaler i Nacka men här har man inte tänkt till riktigt. Hyr man lediga lokaler i Nacka så kommer man inte att stoppas av att det tar lång tid att pendla, man kommer att se ett ganska stort kundunderlag och man kommer att överraskas av i vilket skick dessa lokaler är.

Det är nämligen så att dessa billigare lediga lokaler ofta både är större och mer välskötta i Nacka än vad lediga lokaler är i Stockholm och detta beror på att de hyresvärdar som arbetar innanför tullarna – helt enkelt – inte behöver bry sig på samma sätt. Dessa vet nämligen att de ändå får sina lediga lokaler uthyrda – dyrt – oavsett vilket skick de är i och detta skiljer sig alltså mot exempelvis Nacka.

En hyresvärd av lediga lokaler i Nacka måste nämligen på ett annat sätt bemöta sina kunders behov och aktivt arbeta för att behålla dem under en längre tid – något som alltså leder till att dessa lediga lokaler håller en högre klass än vad de gör i Stockholm. Som företagare är det alltså verkligen ingen dum idé att söka sig till Nacka den dagen man är i behov av lediga lokaler till sin verksamhet.

Nacka expanderar – hitta lediga lokaler nu

Dessutom ska man även ta med i beräkningen att Stockholm hela tiden ökar i volym och växer så att det knakar. Orter som förr om åren var oattraktiva har bara på några år blommat upp rejält och detta kommer även att ske i framtiden. Som företagare måste man alltså vara lite förutseende då man ska leta lediga lokaler till sin verksamhet och välja en ort som kommer att bli het i framtiden. Här kan man tipsa om Nacka, Värmdö och Sundbyberg – dessa kommer förmodligen att vara en guldgruva för en företagare inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *