Kiropraktor Lund

Kiropraktor Lund

Jag har haft ont i ryggen sedan jag gick i gymnasiet, och återupprepade besök hos läkaren har bara lett till frasen; ”Du har svag rygg, börja träna.” Det ligger säkerligen en sanning i det, det är säkerligen hela sanningen, men vad gör man då innan man har kunnat börja träna, eller ännu värre, om ryggen hindrar dig från att börja träna, då varje rörelse helt enkelt gör alldeles för ont.

En väninna har nu alltså tipsat mig om en kiropraktor i Lund. Jag har självklart hört talas om just kiropraktor innan men jag har aldrig riktigt vetat vad de var bra för. Hon menade på att det bara var att gå ditt, och berätta hur allting ligger till. Kan de inte hjälpa dig, så kan de inte, men då har man ju i alla fall gett det en chans.

Så ja, nu har jag i alla fall bokat en tid. Det var lite väntetid, och jag fick en tid om knappt tre veckor. Kvinnan som tog telefonen var dock både trevlig och förstående, och lovade återkomma ifall de skulle få en avbokning. Än så länge känns allting med andra ord bra, men jag kan ju erkänna att jag är nervös. Jag är nämligen rädd för läkare, och för mig hamnar kiropraktor i Lund lite i samma kategori.

Skall jag vara helt ärlig så vet jag inte ens vad en kiropraktor gör. Eller ja, jag vet ju om att de trycker med sina händer, men det är väl också ungefär det. Jag har ingen teknisk kunskap överhuvudtaget, och det är väl det som gör mig ytterligare lite nervös. Men det är väl bara att chansa, förhoppningsvis hittar de problemet och roten till min ryggvärk, och sen är det väl bara att börja träna. Jag håller tummarna i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *