Idrottspriser att vara stolta över

Det är stort att vinna, oavsett vilken sport, tävling eller turnering det än handlar om. Att vinna förknippas oftast med glädje, lycka och stolthet. För många av de som vinner vill man ha sitt pris på en väl synlig plats i hemmet eller vart man än föredrar att placera sitt pris. Utformningen av olika idrottspriser kan variera stort mellan olika föreningar och tävlingar.

fotboll och idrottspriserDen gemensamma nämnaren måste nog ändå vara att som förening eller tävlings anordnare, ge bort ett pris som vinnaren eller vinnarna kommer att vilja visa upp och vara stolt över. Tyvärr finns det många idrottspriser som har delats ut världen över som varken har varit attraktiva att titta på eller särskilt personliga. Detta kan i sin tur leda till att många väljer att inte visa upp sina priser och istället låter priserna stå undangömda. Det är oerhört tråkigt när detta händer och som idrottsförening är det därför av stor betydelse att skapa ett idrottspris som är attraktivt att se på.

Men hur gör man då som förening, administratör för en tävling eller turnering för att skapa ett pris som vinnarna kommer att vilja visa upp? Det är givetvis en svår fråga att besvara då alla människor har olika smak och tycke. Men en riktlinje kan vara att välja att satsa på klassiska pris men med en personlig prägel på. Det kan bland annat handla om att skapa ett pris som antingen har den aktuella föreningens namn på eller som senare kanske graveras med vinnarens namn. Att erhålla ett pris som både är attraktivt för ögat att titta på och ett pris som dessutom är graverat med ens eget namn blir förhoppningsvis de flesta extra glada för.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *