Köpa sparkcykel på nätet

Det är klart att du kan köpa en sparkcykel på nätet. Hos Busbjörnen.se hittar du ett brett sortiment av fina sparkcyklar. Några av de mest populära är Stiga som är kända för sin kvalité och prisnivå. En av förra årets storsäljare, Stiga Creator 200, har varit mycket populär och kan i många fall ersätta en cykel. Bor du i en storstad är Stigas värstingmodeller Creator 200, Courier 145 och nyheten Curver 145 något som verkligen fungerar. Med extremt vassa ABEC-7 kullager så rullar dessa sparkcyklar riktigt bra, i princip lika bra som en vanlig cykel. Den stora fördelen är att du enkelt kan ta sparkcykeln med dig upp i lägenheten, med på bussen eller på tunnelbanan. De flesta modellerna har stöd och Courier har även en bärrem för att enkelt få med sig sparkcykeln på ryggen. De går även att få med sig in på skolan och låsa in i sitt skåp, så att ingen stjäl den. Gör om det med en vanlig cykel så är du duktig!

Några nyheter som dyker upp från Stiga är bland annat Curver 145, som är en variant av Courier. Den kommer i två riktigt läckra färger (bland annat en snygg grön) och kommer att vara en storsäljare under 2013. Dessutom har den uppgradera kullager och en enklare mekanism för att fälla ihop, och kommer inte att göra någon som köper den besviken.

Är du ute efter en riktigt vass trick sparkcykel så finns även Razor som har en värstingmodell, Razor Pro Xx. Den är extremt kraftigt förstärkt och ramen kan i regel inte gå sönder. Helt i Aluminium och med bara de vassaste detaljerna. Priset är 1149 som dock är betydligt högre än Stigas Trick Scooter som bara kostar 695. Men det skiljer också en del i utförande. Om du vill ha en riktigt bra trick sparkcykel till ett bra pris så är Stigas mest prisvärd. Man får mycket för pengarna och det är egentligen bara extremåkare som ska göra extrema trick i en ramp som behöver den vassaste Razor Pro.

Välkommen in till Busbjörnen för att handla din sparkcykel. Vi har de flesta i lager för leverans på 1-3 dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *