Kunskap är makt

Det kan vara svårt att veta vad industrilackering är, som tur är finns det folk som kan hjälpa ossJag har, än så länge åtminstone, inte haft någon användning för företag som arbetar med industrilackering. Nej, det är inte så att jag checkar av en lista, men man har väl ändå hyfsat bra koll på vilka tjänster som man har använt sig av, vilka företag som har utfört dem, och vad de har kostat.

En del svar, men flera frågor

Frågan kom nämligen upp häromdagen om vi någonsin använt oss av något som kallas industrilackering, och jag blev, som vanligt, oerhört nyfiken på vad det är egentligen innebär. Det är nämligen så att jag är en sådan person som skall och vill veta allt, och i det här fallet så innebar det att jag inte visste vad industrilackering betydde, och att jag ville veta mer. Jag är fortfarande inte helt på det klara med vad det är de här företagen gör, men jag har förstått att de erbjuder blästring, pulverlackering och våtlackering. Självklart varierar det säkerligen från företag till företag, men så är det ju inom alla branscher. Den biten jag inte riktigt förstått, det är att de erbjuder detta till företag inom industrin. Innebär det då att företag skickar in sina produkter för blästring och målning. Vad är det för produkter som skickas in? Jag har alltid trott att de som tar fram nya produkter, de utför alla komponeter, inklusive målning och dylikt, i sin egen fabrik, men uppenbarligen så har jag nog fel.

Bara för vetandets skull

Industrilackering är ett sådant ämne, ett av många faktiskt, som jag inte alls finner intressant, men som jag ändå måste veta allting om. Jag hatar att ha fel, jag hatar att inte förstår, och jag hatar när jag inte kan följa med i samtal som hålls runt matbordet.

Nu skall jag alltså ta reda på mer.

På industrilackering.nu kan du få mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *