Hur lyder reglerna?

Dom har fina bilar hos biluthyrning MalmöÄr det någon som har koll på om reglerna för biluthyrning i Malmö är desamma som för biluthyrning utomlands? Det gick nämligen alldeles utmärkt att göra det nere i Spanien, men reglerna har en tendens att vara något hårdare i Sverige, gällande i stort sett allt, så frågan är om det är så också för biluthyrning i Malmö.

Vad gör man när man står utan?

Till poängen hör ju då självklart att jag skulle behöva en bil. Min är inne på verkstaden och kommer troligtvis vara det under en lång tid framöver. Mekanikern sa att jag nog fick räkna med en månad. Dels för att det var en hel del som skulle göras, och dels för att de har väldigt mycket att göra.

Problemet är bara min vardag, och hur jag skall lyckas med att få den att gå ihop. Utan bil så kan jag inte ta mig till jobb, jag kan inte storhandla, jag kan inte besöka mina vänner, och den enda lösningen jag ser just nu det är biluthyrning i Malmö.

Har ni tänkt på vad handikappad man känner sig när man plötsligt står utan bil. Framförallt när man haft möjlighet att köra precis när man vill, kanske ända sedan man tog sitt körkort! Plötsligt står man liksom där, helt tafatt, och undrar vad man gör nu.

Här ute på landet

Ja, jag vet om att det finns något som heter kollektivtrafik, det är väl klart att jag vet det! Problemet är ju bara att de helt enkelt inte kör här ute på landet, och att det nästan är en timmes promenad till närmsta bushållsplats. På kvällen, när man kommer hem, är det dessutom kolsvart här ute.

Jaja, håll tummarna för mig att det här går vägen, det är den enda lösningen jag har!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *