Omväxling förnöjer

Dom har fina bilar hos biluthyrning MalmöI somras beslutade jag mig för att använda mig utav biluthyrning i Malmö. Jag har haft körkort de senaste tio åren, så varken erfarenheten eller åldern var något problem.

Jag har en egen bil, jag har haft bil sedan den dagen jag tog mitt körkort, men efter en flytt ut på landet så har vi byt ut min tidigare lilla bil mot en stadsjeep. Här ute är det nödvändigt. Inte för att vi bor långt ut på landet, bara precis strax utanför stan. Det är alltså nära in till butiker och civilisation, men när man sitter fast i snömodden så betyder inte det så jätte mycket, så vi var alltså tvungna att byta bil.

Vid extremt väder

Saken är nu bara den att bilen kostar en smärre förmögenhet att köra. Den drar en hel del bensin, och att då köra den annat än när det är precis nödvändig, det känns lite grann som slöseri. Det är sin sak när det är halt som attans, eller när det har snöat, men alltid annars så finns det liksom inget försvar till att använda den.

När värmen kommer

Så, min lösning inför sommarsäsongen blev alltså att använda mig av biluthyrning i Malmö, och kanske spara några ören. Om inte annat så är en liten bil åtminstone lättare att parkera, och jag tror att med extra försäkring, hyreskostnaden och bensinen, så gick det nog ungefär på ett ut. Men som sagt, jag fick glida runt i en liten och smidig bil igen, i stället för i mitt stora monster, så planen var åtminstone inte helt misslyckad.

Och ja, jag kommer lätt använda mig utav biluthyrning i Malmö igen, nästa sommar. Även om jag kanske inte sparar några pengar på det, så är det åtminstone roligt att byta bil lite med jämna mellanrum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *