Vad kan man använda en mobilkran till?

Här kan du hämta din mobilkran i StockholmMin kompis pappa äger ett stort företag i Stockholm, som ligger i en hög byggnad ganska centralt. På taket på den här byggnaden har dom en stor skylt där det står vad företaget heter, men den här skylten var ganska gammal så det var dags att byta ut den till en nyare och fräschare.

När min kompis berättade det här för mig förstod jag inte alls hur det skulle gå till, ingen är så stark så dom orkar ta ner den skylten och om dom ska skruva ner den i småbitar kommer det ta fler veckor för dom att bli klara.

En sån skylt måste väga flera ton

Så jag var väldigt nyfiken på och få höra min kompis pappa förklara hur dom skulle bära sig åt för att byta ut den. Han berättade att man använder sig utav något som heter mobilkran, det är alltså en kran man kan hyra. Man hyr en mobilkran på ett ställe som heter Bärarelaget Krancenter. Hos dom kan man hyra alla olika maskiner som man har behov av, man får hyra personal också som har kompetens nog att utföra uppgifter av både mindre och större grad. Jag tyckte det var jätte bra att man fick kunnig personal som kan hjälpa en, annars är det lätt att det kan hända en olycka.

I stockholm finns det många bra företag, och jag tycker att detta var ett jätte bra företag som fler borde höras talas om. Det är bra att man kan få hjälp när det hjälper lyft av såna tunga saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *