Roligt att träna med sin hund

Jag har haft hundar hemma under hela min uppväxt, mina föräldrar hade en vars en. Jag har alltid tyckt att det har varit jätte kul att ha hundar, det är verkligen ett sällskapligt djur som du både kan busa med och mysa med.

Jag ville ha en egen hund

När jag flyttade hemifrån så ville jag jätte gärna ha en egen hund då jag tyckte det var så sorligt att behöva flytta ifrån dem vi hade där hemma. Det kändes konstigt att vara helt ensam i en lägenhet för jag hade aldrig varit helt ensam innan eftersom att hundarna alltid hade funnits där.

Så ganska snabbt efter att jag hade flyttat hemifrån skaffade jag mig en hund.

Jag tyckte det var jätte kul att ha min alldeles egna hund att ha ansvar för, det blev lite som att bli mamma till ett barn, fast kanske snäppet enklare.

Det som jag tyckte var det allra roligaste med att ha en hund var att få träna med den, jag använde mig utav hundgodis som han fick varje gång han gjorde som jag sa. Det här med hundgodis är en jätte bra uppfinning, jag undrar om det hade gått att träna hunden utan att ha det som belöning. Det hade det ju säkert men det hade tagit jätte lång tid tror jag.

Jag hade inte tålamod till att vänta så länge på att min hund skulle lära sig saker så jag använde hundgodis. Dessutom tyckte jag att det var jätte kul att få ge min hund något som han tyckte så mycket om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *