Var kan man lära sig mer om sökoptimering?

Jag hade bestämt mig för att jag skulle påbörja ett projekt under ledig tid och funderade en hel del på vad jag skulle ge mig på. Det blev till sist sökmotoroptimering lotten föll på och jag sitter nu i en djungel av information och guider som berättar hur man skall göra. Det verkar för mig som att SEO inte är någonting som funkar på ett visst sätt mer än generellt utan som någonting man kan göra på flera sätt.

sökoptimering av en webbplatsJag har tagit fasta på lite fakta om sökoptimering där man hävdar att innehållet är vad som är mest relevant. Det finns en hel del sidor som har mycket innehåll och jag tänker mig att det handlar mycket om sökmotoroptimering efter att ha läst på lite i ämnet. När man kommer till en sida vill man ju hitta det man söker och inte bara få upp reklam hela tiden. Det är ett misstag jag tror ganska många gör. Att lägga upp för lite artiklar och enormt mycket reklam.

Den sidan skulle jag nog inte stanna på mer än två sekunder en bra dag. Nu finns det en hel del skrivet och klart som kommer att finnas på sidan, men resten vad gäller sökmotoroptimering har jag ännu inte full koll på. Jag vet inte riktigt hur det blir, men en sak i taget så blir det nog bra tillslut.

Jag vet inte riktigt om det är SEO jag skall arbeta med livet ut, men det är väl inte fel att ha lite koll på hur det funkar i vilket fall. Det finns en bra marknad för sökmotoroptimering och förmodligen plats för många leverantörer eller vad man skall kalla de som jobbar med just sökoptimering. Det var en hel del jobb innan jag hittade beskrivningar av sökoptimering som var enkelt utformade, men tillslut gick det att hitta riktigt bra. För de som vill lära sig kan man alltid hänvisa till forum var man kan fråga de som kan bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *