Bröllop i Skåne

Sommar bröllop

 

En av mina vänner förlovade sig med sin kille för snart ett år sedan. Jag kommer fortfarande ihåg det som om det vore igår hon kom och berättade att han hade friat, man såg på henne hur glad hon var och jag blev så glad för hennes skull.

Och nu har det blivit dags för dem att gifta sig

 

Dem har bestämt sig för att gifta sig den 20 juni då dem båda ville ha ett bröllop på sommaren så att vi kanske skulle kunna vara utomhus också under ceremonin om det är fint väder. Dem har hittat en jätte fin kyrka här i Skåne som jag har fått vara med och kolla på, det kan nog vara den finaste kyrkan som finns i Skåne, eller i alla fall topp tio.

Under sommar tiden har vi väldigt fint klimat här i Skåne om jag får säga det själv, naturen är ju fantastisk! Så att vara utomhus tycker jag låter som en jätte bra ide.

Jag har fått äran att hjälpa till med att planera bröllopet och det tycker jag är jätte kul eftersom att jag älskar bröllop och allt som har med det att göra. Jag tycker det är ett så fint vis att bevisa sin kärlek till varandra på.

Det är mycket att planera och det tar en massa tid men det är så roligt att bestämma hur det ska vara dekorerat och vad för mat och snacks som ska serveras efter deras bröllop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *