Budbil i Helsingborg

Praktik kan leda till jobb

Många som har slutat skolan de senaste åren har fått känna på hur svårt det kan vara att hitta ett jobb nu för tiden. Jag har kämpat som en galning för att hitta ett jobb åt mig, det skulle kunna vara heltid eller deltid eller bara några få timmar i veckan, så länge jag bara kunde få ha något och dra in lite extra pengar i kassan.

Det är alltid bra med lite erfarenhet också

För några månader sedan lyckades jag skaffa praktik hos en budbil här i Helsingborg, jag älskar att köra bil och därför valde jag att ha min praktik just där. Något annat som jag också tycker är kul är att ge service åt andra och att göra kunder nöjda, därför var detta perfekt.

Jag skaffade praktik med att köra budbil endast för att ha något att göra och att skaffa mig erfarenhet så att det skulle vara större chans att någon skulle vilja anställa mig sen när jag sökte jobb, på någon annan budbil. Men att ha praktiken i Helsingborg ledde till mycket mer än vad jag hade trott.

Det började med att jag fick lite timmar då och då, jag fortsatte med min praktik men vissa timmar fick jag betalt vilket kändes jätte bra. Sen övergick det till att jag fick en deltids tjänst, då slutade jag även min praktik då det kändes bättre eftersom jag redan hade fått mycket jobb, och till slut fick jag en heltids tjänst.

Nu kör jag budbil i Helsingborg hela dagarna och jag skulle inte vilja göra något annat, jag tycker att det är jätte kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *