Får dina barn ligga i sängen?

Jag älskar mina barn mer än något annat. De betyder oerhört mycket för mig, och utan dem så skulle jag nog vara helt förlorad. Även om de inte får vara i soffan, eller egentligen i sängen heller för den delen, så har de en tendens att alltid komma tassande så fort huset har tystnat och alla sover. Men äh, det är ärlig talat rätt så mysigt, trots allt hår som de lämnar efter sig. Det kvittar nämligen hur mycket jag kammar dem, även om det så skulle vara varje dag, så finns det alltid, alltid hår i sängen.

Sjuka, precis som du och jag.

Men så blir de sjuka de små liven. Stackarna. Eftersom vi bor i Malmö så måste vi givetvis leta upp hjälp här i krokarna, alltså en veterinär i Malmö. Men det måste vara den bästa, jag lämnar inte mina barn till vem som helst. Och ja, föresten, mina barn är hundarna. Två boxrar. Det dyrbaraste jag har. Vilket innebär att de utan tvekan alltid skall ha den allra bästa vård och allra bästa veterinär i Malmö som finns tillgänglig. Kosta vad det kosta vill!

De veterinärer Malmö har att erbjuda

För den som undrar så har jag inga barn. Kanske blir det de någon gång, kanske inte. För er som fnyser över att jag kallar mina hundar för mina barn så kan ni kanske ta de med en nypa salt. Nä, dom får inte sitta och äta vid matbordet. Å andra sidan så hade de inte grisat lika mycket som er ungar om de hade fått chansen.

Ta inte dina barn till vem som helst, snälla, gör mig den tjänsten. Låt det vara den allra bästa veterinär i Malmö som du hittar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *