Det kallar vi service

Vi fick en container levererad till vårt hus igår, och en sådan service, ni anar inte! Vi vet om att uppfarten in till huset är något trång, och det är knappt jag kommer in där med min lilla bil, men faktum är att det hade varit skönt att ha sin container precis utanför fönstret, så att det bara hade varit att kasta ner det som rivs ut. Och sagt och gjort, chauffören han körde in, och backade, körde in, och backade, och efter att ha grejat runt ett tag så stod vår container på plats. Helt underbart.

Svart på vitt

Jag har ingen aning om hur de skall få den där ifrån, fullastad och tung som tusan, men det lär vi ju upptäcka. Överhuvudtaget, all cred till företaget. Allting har fungerat så oerhört smidigt, från bokningen till leverans. Vi har fått papper hemskickade med priser, papper som skulle signeras och skickas tillbaka, och det finns absolut ingenting att klaga på. Allting finns svart på vitt, vi vet vad som gäller, de vet vad som gäller, och alla är nöjda och glada.

Solen gör underverk

Och ja, jag vet om att jag låter överdrivet positiv, men allting rullar liksom på som det skall just nu. Vår container står på plats, vi har snart rivit ut hela ovanvåningen, gullfiber och allt, och ikväll blir det grillat med den närmsta familjen. Jag har en ledig dag, solen lyser, och då är det helt enkelt svårt att inte tycka att allt och alla är något lite vackrare.

Funderar på att sticka till affären, måste handla hem lite kött. Vad sägs om grillade majskolvar, marinerade köttbitar, grillad lax i folie, grillad paprika, potatissallad, grönsallad, och så kanske en bit bröd och en kall öl på det. Ahhh, var jag inte hungrig innan så blev jag det åtminstone nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *