Ta hjälp av SvenskFöretagsFörmedling för dina företagsaffärer

Svensk FöretagsFörmedling för dina företagsaffärerOm du är eller vill bli företagare och vill ha hjälp med olika företagsaffärer, som när du ska sälja företag eller köpa företag, behöver göra en företagsvärdering eller liknande, finns det ett mycket bra hjälpmedel för detta, och det är att ta hjälp av Svensk FöretagsFörmedling (emellanåt även kallade Svensk FastighetsFörmedling, eftersom de även hjälper till med olika fastighetsrelaterade frågor, som t.ex. att hitta kommersiella fastigheter som du kan köpa, råd kring att köpa fastighet med mera). De har nämligen jobbat med olika företagsrelaterade frågor i många år och har därför full koll på allt detta innebär.

Om du väljer att ta hjälp av Svensk FastighetsFörmedling får du dessutom personlig rådgivning kring allt som du känner sig osäker på, vilket gör att deras tjänster passar även den som inte har så stor erfarenhet av företagsvärderingar, att köpa företag eller att sälja det, och så vidare. SFF passar därför företag och företagare av alla sorter, och för så väl stora som små affärer.

Vilka tjänster kan då Svensk FöretagsFörmedling erbjuda?

De kan anpassa tjänsterna något efter dina specifika behov, men till de vanligare av deras tjänster hör:

• Hjälp med att sälja sitt företag och hitta en köpare

• Hjälp med att hitta ett företag till salu och köpa ett företag

• Hitta kommersiella fastigheter av olika slag som är till salu, t.ex. kommersiella fastigheter till salu Göteborg

• Att få det egna eller andra företaget värderat på ett professionellt och korrekt sätt

• Hjälp med kapitalanskaffning

• Hjälp med att börsintroduceras för företag

Mer information om de olika tjänsterna hittar du på Svensk FöretagsFörmedlings hemsida, där du även hittar ett kontaktformulär som du kan fylla i för att bli kontaktad av en rådgivare om du tror att företaget skulle kunna hjälpa dig.

All rådgivning behöver dock inte ske på distans, eftersom SFF även har 30 lokalkontor runt om i landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *