Vad för utbildning krävs för en estetisk tandläkare

Det har varit en hel del varningar i tidningen för plastikkirurger som inte varit läkare egentligen och sedan kom det fram att man inte behöver utbildning för att utföra botox och restylane injektioner. Nu skall jag till en estetisk tandläkare och jag undrar ifall det behövs vanlig utbildning för att bli estetisk tandläkare eller om vem som helst mer eller mindre kan starta en klinik. Det är kanske dumt att tro på allt i tidningar, och i de flesta fall går det ju bra för de som väljer att göra olika former av ingrepp, men det är klart att man funderar lite extra nu när man själv skall iväg till en estetisk tandläkare för att få ordning på tänderna som inte är som man vill för tillfället. Det är en hel del som skall göras och jag är nervös för att få sådana fasader på tänderna som vi talat om. Jag tänker mig att de borde kunna lossna, men jag tror inte det är så vanligt i och med att det är en metod man ändå testat i flera år och som brukar funka.

Tyvärr kostar det en hel del, men för min del tycker jag det är okej ifall det bara ser fint ut när dom är klara med behandlingen. Den jag valt som estetisk tandläkare, hittade jag på internet för en tid sedan och jag har varit på mottagningen för att se hur det ser ut och diskuterat pris och allt annat jag har fått tips om att man skall tala med dom om innan man bestämmer sig för vem man skall gå till. Söker du tandläkare i Alvik, Bromma så kan jag tipsa om denna sida.

Jag tror att de flesta som jobbar som estetisk tandläkare är väldigt duktiga och att det finns en hel del bestämmelser för hur man skall städa och hålla ordning i lokalen samt att de som jobbar skall ha en bra utbildning bakom sig. Säga vad man vill om konkurrens och bolag, men det verkar som att de verkligen går in för att man skall bli nöjd. Risken annars är ju att man talar om dom med varningar och skräckupplevelser och det är inte någon marknadsföring som är till nytta för dom i vilket fall. Kanske går det att hitta en lista för de som är estetisk tandläkare i stan och se vilka som är omtyckta och ifall det finns varningar. Det går att se en hel del sådant när det kommer till andra tjänster och varför det skulle finnas undantag när det handlar om estetisk tandläkare kan jag inte riktigt förstå. Jag skall kolla och se ifall jag hittar någonting bra och den mannen jag skall gå till nu i veckan som kommer. Hur som helst är det bokat en tid och jag hoppas det går bra och att det resultat min estetiska tandläkare hjälper till med, kommer vara som jag tänker mig att det kan vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *